Gi deg selv en gave, som kan ha betydning for resten av ditt liv.

Mindfulness kurs og mental trening

I en stor moderne laftet hytte i Hemsedal er lokasjon for kurs og retreats. Du kan melde deg på åpne samlinger eller du kan være medarrangør, slik at du kan invitere dine venner eller kolleger til et opplegg skreddersydd for dere.

Hytta har 20 sengeplasser fordelt på 8 soverom. I forbindelse med kurs og retreats er vi vanligvis 8 til 12 personer. Her er det rom for å være sammen i felleskap og for å trekke seg tilbake.


Mindfulness stillehelg

Dato: 27. – 29. oktober 2023 (fulltegnet)
Sted: Hemsedal

Dette er en helg for deg som er nysgjerrig på stillhet som en mentaltreningsmetode, samt for deg som har erfaring med mindfulness og ønsker å praktisere sammen med andre. Gjennom helgen benytte vi ulike mindfulnessøvelser for å styrke «muskelen» for tilstedeværelse her og nå. 
Retreaten vil hovedsakelig skje i stillhet.

Mindfulness kurs

Dato: 3. – 5. november 2023
Sted: Hemsedal

Gi kroppen påfyll og lær deg mental trening med mindfulness som metode, slik at du kan lade «batteriene» gjennom dagen. Denne helgen passer for deg som vil ha rolige dager på fjellet, ny kunnskap eller vedlikeholde din mindfulness praksis. Vi vil gjennomgå og trener på de sentrale mindfulness øvelsene, slik at du kan benytte de i din hverdag. Det kan hjelpe deg til indre ro, mindre stress og mer overskudd.

Private grupper og bedrifter

Tema: Kurs, kick-off og team bygging
Når: Helg eller ukedager?
Sted: Hemsedal eller annen lokasjon

Vi skreddersyr et opplegg innen tema som stressmestring, prestasjon, selvledelse, mindfulness og liknende tema. Du kan invitere venner og kolleger til dager som kan gi stor effekt lenge etter samlingen.