Nettkurs i mindfulness

Få kontroll på det unødvendige stresset, slik at du kan kjenne ro, være konsentrert når du trenger det og bygge deg robust. Det kan være en type stress du ikke en gang vet at du har og som har stor innvirkning på din helse, ditt overskudd, mestring- og prestasjonsevne. Og ikke minst hverdagsglede. Mindfulness er en metode som kan hjelpe deg i din hverdagen.

Kjenner du deg igjen i noe av dette:

  • Ønsker du hverdager som er fylt av mindre stress? 
  • Er du opptatt av å gjøre hverdagene så gode som mulig? 
  • Du vil være mer konsentrert i jobbhverdagen, slik at du kan være effektiv og frigjøre tid til andre ting. 
  • Sover du dårlig, eller er du plaget med hodepine, muskelplager eller uro?
  • Kunne du rett og slett tenke deg overskudd? 
  • Ønsker du å kjenne mestring og prestere bedre – oftere? 
  • Er du nysgjerrig og opptatt av personlig utvikling?
  • Vil lære om mindfulness og hvordan du kan trene opp evnen til å være tilstede her og nå. 

For mer informasjon og påmelding til nettkurset:

Kursledere

Anders Meland har en doktorgrad i mindfulness, forfatter og mentaltrener for ansatte i Oljefondet og idrettsutøvere i Olympiatoppen. Ingun Mjaaland er helse- og treningsfysiolog, sertifisert mentaltrener med fordypning i mindfulness og jobber som kursholder og mentaltrener for enkeltpersoner og i bedrift. Begge har lang og bred erfaring med mindfulness som metode, som instruktører og i egne liv. 


Eva Katrine Thomsen

Tidligere deltaker


Dette online kurset, produsert og ledet av Anders Meland og Ingun Mjaaland kan jeg anbefale på det varmeste.
 
Kurset er tilpasset for både nybegynnere og for de som har praktisert tidligere, og er meget pedagogisk bygget opp. Kombinasjonen mellom små tekster og beskrivende videoer, i tillegg til gjennomtenkte oppgaver, mener jeg er med på å gjøre kurset unikt.
 
Anders og Ingun har en faglig sterk, men samtidig folkelig tilnærming til mindfulness og mindfulness trening, noe jeg synes er utrolig fint. De ufarliggjør dette, på mange måter, abstrakte begrepet, og viser hvordan vi alle kan ha nytte av å praktisere mindfulness i hverdagen.
 
Jeg lærte utrolig mye nytt om både mindfulness, og ikke minst meg selv, underveis i kurset og gleder meg til å ta fatt på min egen mindfulness-reise videre. 


Arild Torsteinsbø

Tidligere deltaker


Jeg har fått på plass gode rutiner som gjør at jeg prioriterer mindfulness trening på lik linje med fysisk trening og andre daglige vedlikeholdsoppgaver.

Online kurset har mange styrker og jeg vil spesielt fremheve:
Det gir tilstrekkelig fleksibilitet i en travel hverdag. Modulbasert kursing sikrer en pedagogisk og systematisk utvikling, samt nødvendig modning fra modul til modul.

Tilgjengelige videoundervisning som kan repeteres ved individuelle behov. Rask oppstart med praktisk mindfulness-trening allerede etter første modul.

Dyktige og profesjonelle instruktører med kunnskap og læring og metoder som er vitenskapelig forankret. Veldig oversiktlig nettside hvor læringsmateriale er lett tilgjengelig. 


Yvonne Soggemoen

Tidligere deltaker


Jeg har over mange år vært litt av og på med mindfulness praksis/meditasjon.

Dette kurset ga meg en ordentlig Kick start til å begynne på igjen og ikke minst til å få utdypet temaet med gode svar på mine spørsmål fra Ingun og Anders.

De er to faglig dyktige og trygge kursholdere som med innlevelse tok meg videre i prosessen steg for steg.

Det som også er veldig flott er at kurset er tilgjengelig ett helt år og jeg kan lett gå tilbake å repetere når jeg måtte ønske.
Dette kurset anbefaler jeg virkelig!